Ronald Kraaijeveld
Ronald Kraaijeveld
2023-08-11
Vlotte partij, komt afspraken na. Prettig in onderhandeling. Duidelijke afspraken. Huis spic en span opgeleverd. Aanrader@
Sandra Brahim
Sandra Brahim
2023-07-23
Had eerst kennismaking en offerte gevraagd betreffende huurhuis; bedrag is netjes voor huurhuis ontruimen: verhuislift en vrachtwagen en drie man personeel;2 dagen geduurd tot zelfs middernacht wel belofte gehouden huurhuis leeg en netjes geleverd. Met respect behandeld en communicatie was goed via whatts-app; is er eventueel nog tussen spullen iets wat je niet kan vinden dan kun je dit aangeven en proberen zij dit als het er nog ligt voor je te houden; ik ben content. Dank jullie ontruimers top! Sandra.
Miranda Van Willegen
Miranda Van Willegen
2023-07-06
Stipt op tijd, goed op elkaar ingespeeld, werken erg netjes. Kortom… zeer tevreden.
Monique Bruins
Monique Bruins
2023-06-29
Submarine Productions
Submarine Productions
2023-06-29
Prima service. Afspraken worden nagekomen en 2 hele fijne, aardige mannen die super netjes werken.
Marianne De Langen
Marianne De Langen
2023-06-15
Wij hebben helaas een iets andere ervaring. Nadat onze moeder was overleden hebben wij hulp ingeroepen, zeker ook omdat er vermeld staat dat alle bruikbare spullen nog op goede plekken terecht zouden komen. Niet dus, alles werd vernietigd waar we bij stonden, er was geen gesprek mogelijk met de jongens die werkzaam waren, die spraken bijna geen Nederlands. Zelfs het koffiezetapparaat van 3 maanden oud, de koelkast van net een jaar, en zilverwerk, wilden ze allemaal naar de stort brengen. Na contact opgenomen te hebben met hen baas, vertelde die dat dit niet de bedoeling was, maar we kregen wel de volledige rekening.
Theo Horbach
Theo Horbach
2023-06-12
Correcte afspraken, harde werkers en brandschone oplevering
Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
2023-05-02
In een woord: super! Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk! Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
2023-04-24
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
2023-04-18
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd. Aanrader dit bedrijf.

UW ONTRUIMER

Dé specialist voor een woningontruiming in Bergen

Woningontruiming in Bergen vaardig laten uitvoeren door úw ontruimer

Transparante werkwijze en persoonlijke benadering voor uw woningontruiming in Bergen. Wij zijn een professionele ontruimer met een zeer hoge klanttevredenheid. Wij bieden u een uitgebreide service voor elke soort ontruiming. Wij zorgen ervoor dat de koop en huur woningen naar wens opgeleverd worden. Voor een bezemschone oplevering neemt u contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte voor een woningontruiming in Bergen.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Waardevolle inboedel?

Wij verstrekken u een aantrekkelijke prijs voor uw inboedel. Deze prijs is gebaseerd op onze kennis van de huidige markt en ons uitgebreide netwerk. U krijgt contant geld voor uw inboedel of het kan verrekend worden met de kosten van een eventuele ontruiming. Wat voor goederen komen in aanmerking voor onze inboedel opkoopservice? Eigenlijk alles wat nog een waarde vertegenwoordigt, denk hierbij aan:
– Oude spullen zoals antiek, en vintage ( jaren 50 /60 )
– Design
– Beelden en kunst
– Schilderijen
– Scandinavisch design

Voor vragen of een prijsindicatie kunt u ons eenvoudig een foto sturen via de mail: info@uwontruimer.nl. Ook als u twijfelt of uw goederen nog een waarde heeft kunnen wij dat u vertellen aan de hand van een foto. Voor een taxatie komen we vrijblijvend bij u langs, neem contact email: info@uwontruimer.nl

woning ontruimer komt bij u langs

Tarieven woningontruiming in Bergen

Wij hebben zeer gunstige tarieven voor een woningontruiming in Bergen. En we doen alles om uw ontruiming tot een succes te brengen. Uwontruimer.nl streeft naar 100% tevredenheid. Vakkundig uw huis leegmaken tegen een gunstige prijs. Als u een waardevolle inboedel heeft worden de kosten verrekend en is de ontruiming misschien wel gratis. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

Duurzaamheid

Uw Ontruimer zet zich actief in voor een duurzame toekomst. Zo werken wij samen met diverse kringlooporganisaties en goede doelen om zoveel mogelijk van de boedel te hergebruiken.

Recyclen vinden wij eveneens heel belangrijk. Zo wordt zoveel mogelijk van het afval apart gescheiden zodat deze gerecycled kunnen worden.

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam