Annemarie van Willigen
Annemarie van Willigen
2024-07-07
Na het overlijden van mijn vader moest het huurhuis (grote vijfkamer woning met zolder) leeggehaald worden. Dat hebben de mannen van de Ontruimen perfect gedaan. Wij zijn erg tevreden!
Maarten van de Wijdeven
Maarten van de Wijdeven
2024-07-06
Ik ben zeer tevreden over de ontruimer. Alles is netjes en volgens afspraken opgeleverd. Het contact is steeds vlot, helder en duidelijk geweest en dankzij tips van Jurriën is er zelfs nog een flinke besparing gehaald op de totale kosten.
Anne Kretzer
Anne Kretzer
2024-06-28
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf! Het ontruimen van mijn ouderlijke huis is zeer goed, snel en professioneel gedaan. Daarbij, het team was fantastisch; door hun goede humeur, aanstekelijke salsamuziek en gezelligheid was deze dag, waar ik erg tegenop zag, goed te doen. Gracias!!!
Hans Appenzeller
Hans Appenzeller
2024-06-26
De ontruiming ging geweldig! Erg tevreden!
Loes
Loes
2024-06-09
Goed geregeld. 4vriendelijke heren hebben keihard gewerkt om het complete appartement te ontruimen en schoon achter te laten. Wij zijn volledig ontzorgt. 👍👍
Fred van der Horst
Fred van der Horst
2024-06-05
Zeer nette service en keurig werk afgeleverd. Bij deze bedankt voor de service
Jaap de Groot
Jaap de Groot
2024-06-05
We zijn echt super tevreden over de service van Uw Ontruimer, in alle opzichten. In de communicatie, de helderheid, de professionele aanpak, de planning en de snelheid. Uw Ontruimer heeft ons fantastisch geholpen en de woning tip top opgeleverd! Onze makelaar was onder de indruk en wij ook. Echt uit de kunst! Ik kan iedereen aanraden met Uw Ontruimer in zee te gaan.
Rowdy Verbaan
Rowdy Verbaan
2024-05-23
Vandaag is de woning van mijn schoonmoeder volledig ontruimd door 3 toppers van dit bedrijf. 2 vrachtwagentjes vol oude spullen, rommeltjes en prullaria en het huis is daarna ook nog eens schoongemaakt. En dit was nogal een klus gezien moeders de afgelopen 10 jaar niets heeft weggegooid voor ons gevoel. Fantastisch bedrijf, fantastische service en uitstekende prijskwaliteit verhouding. Dikke 5 sterren!!
Ruud Bouland
Ruud Bouland
2024-05-23
De woning is prima volgens afspraak ontruimd en goed schoon opgeleverd. Goede communicatie en prettig contact. Zeker een aanrader.
Kw Meyer
Kw Meyer
2024-04-29
De ontruiming van mijn moeders huis ging snel en netjes. Aan het einde van de dag is het schoon opgeleverd.

UW ONTRUIMER

Dé specialist voor een woningontruiming in Bergen

Woningontruiming in Bergen vaardig laten uitvoeren door úw ontruimer

Transparante werkwijze en persoonlijke benadering voor uw woningontruiming in Bergen. Wij zijn een professionele ontruimer met een zeer hoge klanttevredenheid. Wij bieden u een uitgebreide service voor elke soort ontruiming. Wij zorgen ervoor dat de koop en huur woningen naar wens opgeleverd worden. Voor een bezemschone oplevering neemt u contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte voor een woningontruiming in Bergen.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Waardevolle inboedel?

Wij verstrekken u een aantrekkelijke prijs voor uw inboedel. Deze prijs is gebaseerd op onze kennis van de huidige markt en ons uitgebreide netwerk. U krijgt contant geld voor uw inboedel of het kan verrekend worden met de kosten van een eventuele ontruiming. Wat voor goederen komen in aanmerking voor onze inboedel opkoopservice? Eigenlijk alles wat nog een waarde vertegenwoordigt, denk hierbij aan:
– Oude spullen zoals antiek, en vintage ( jaren 50 /60 )
– Design
– Beelden en kunst
– Schilderijen
– Scandinavisch design

Voor vragen of een prijsindicatie kunt u ons eenvoudig een foto sturen via de mail: info@uwontruimer.nl. Ook als u twijfelt of uw goederen nog een waarde heeft kunnen wij dat u vertellen aan de hand van een foto. Voor een taxatie komen we vrijblijvend bij u langs, neem contact email: info@uwontruimer.nl

woning ontruimer komt bij u langs

Tarieven woningontruiming in Bergen

Wij hebben zeer gunstige tarieven voor een woningontruiming in Bergen. En we doen alles om uw ontruiming tot een succes te brengen. Uwontruimer.nl streeft naar 100% tevredenheid. Vakkundig uw huis leegmaken tegen een gunstige prijs. Als u een waardevolle inboedel heeft worden de kosten verrekend en is de ontruiming misschien wel gratis. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

Duurzaamheid

Uw Ontruimer zet zich actief in voor een duurzame toekomst. Zo werken wij samen met diverse kringlooporganisaties en goede doelen om zoveel mogelijk van de boedel te hergebruiken.

Recyclen vinden wij eveneens heel belangrijk. Zo wordt zoveel mogelijk van het afval apart gescheiden zodat deze gerecycled kunnen worden.

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam