Woningontruiming Amsterdam

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Wij zijn een professioneel ontruimingsbedrijf uit Amsterdam en wij verzorgen uw woningontruiming met zorg en respect.

Úw ontruimer helpt u graag door uw woningontruiming te verzorgen in Amsterdam.

Wij werken professioneel, maatschappelijk en discreet. En wij bieden u totaaloplossingen voor elke soort ontruiming.

– Woningontruiming:
Totaaloplossingen voor uw woningontruiming.
– Bedrijfsontruiming:
Het leeghalen van bedrijfs- winkelpanden.
– Seniorenverhuizing:
Verhuizen van groot naar klein.
– Spoedontruiming:
Haast bij een ontruiming? Wij verzorgen uw ontruiming binnen 24uur.
– Inboedel opkoop:
Naar waarde kopen wij uw inboedel op. 

Een woningontruiming in Amsterdam door uwontruimer.nl

Een woningontruiming kan een emotionele en intensieve zaak zijn. Bijvoorbeeld in het geval van overlijden of faillissement kunt u te maken krijgen met een ontruiming.

In deze in omstandigheden kan een ontruiming een extra zorg zijn die u er liever niet bij heeft. Wellicht heeft u ook nog te maken met een opleverdatum waardoor de druk toeneemt en u stress kunt ervaren.

Wij ontzorgen u volledig

Woningontruiming in Amsterdam? Wij ontzorgen u volledig. Wat wij veel meemaken is dat er niet genoeg middelen zijn om de woningontruiming uit te voeren. Zeker als de ontruiming in een kort tijdsbestek moet plaatsvinden. Door plotselinge gebeurtenissen kunt u hier ook mee te maken hebben. Bijvoorbeeld na overlijden of na een faillissement moet er een hoop geregeld worden.

In deze drukke periode heeft u misschien te maken met verdriet of andere emoties en kunt u stress ervaren. Een bijkomende woningontruiming wordt dan al snel te veel.

Dan is het fijn als u kunt rekenen op een professioneel ontruimingsbedrijf. Uwontruimer.nl heeft veel ervaring op dit gebied en wij kunnen deze zorgen voor u uit handen nemen.

Een ontruiming wordt door ons met zorg en respect uitgevoerd. Wij werken maatschappelijk, professioneel en discreet. Onze medewerkers gaan zorgvuldig en respectvol om met de ontruiming.
Professionele hulp bij uw woningontruiming in Amsterdam

Schakelt u ons in bij een woningontruiming in Amsterdam? Wij zijn een professioneel ontruimingsbedrijf en uwontruimer.nl kan u volledig ontzorgen op dit gebied.

Wat zijn de wensen bij een ontruiming? Elke ontruiming is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Heeft u naast het ontruimen van de woning nog aanvullende werkzaamheden? Zoals het opschonen van de tuin, of kleine opknap klusjes? Niks is ons te gek, vertel ons wat uw wensen zijn, wij doen alles voor een succesvolle oplevering van uw woning.

De sleutels toevertrouwen aan een vreemde is niet gemakkelijk. Wij snappen heel goed dat het aangrijpend kan zijn om een onbekende door uw huis en spullen te laten gaan. Uwontruimer.nl voert dagelijks ontruimingen uit in alle omstandigheden. U kunt de sleutels met een gerust hart aan ons toevertrouwen en wij waarborgen uw privacy met respect.

Spoedontruiming

Veelvoorkomend is een spoedontruiming van een zorgkamer. Om een nieuwe huurder zo snel mogelijk te onthalen moet de kamer binnen enkele dagen ontruimd worden. Door de lange wachtlijst in sommige gevallen zelfs al binnen 24 uur. Hierdoor krijgt familie amper de tijd om de ontruiming uit te voeren. U heeft net een dierbare verloren en u moet een hoop regelen, bijvoorbeeld een uitvaart. Een spoedontruiming kan door de enorme tijdsdruk veel stress opleveren.

Uwontruimer.nl biedt hulp. Met gepaste spoed verzorgen wij de ontruiming en ontzorgen u op dit gebied volledig. Wij kunnen binnen 24 uur een ontruiming naar wens realiseren. Wat moet u doen?

1. Neem telefonisch contact op.
2. Vertel ons wat de situatie is.
3. Vervolgens gaan wij over tot de ontruiming.

U hoeft zicht geen zorgen te maken, een spoedklus in bij ons in goede handen. Meer informatie over spoedontruiming leest u hier. Of neem contact op met ons om de woningontruiming te bespreken.

Wat bieden wij bij een woningontruiming in Amsterdam?

– Zéér aantrekkelijke prijzen / Goedkoopste in de regio
– Professionele handelswijze
– Ervaring en een groot netwerk van ontruimingsbedrijven, woningbouwverenigingen, en makelaars.
– Oplevering naar wens
– Tijdelijke opslag van uw inboedel
– Vloerverwijdering
– Sloopwerk
– Kluswerkzaamheden

Inboedel opkopen

Uw inboedel verkopen kan een lastige kwestie zijn. Wat krijgt u voor uw spullen? Zet u het op marktplaats? Dan krijgt u waarschijnlijk vreemde mensen over de vloer. Is er een koper die alles in één keer overneemt of blijven er spullen over?

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken: Wij bieden u een aantrekkelijke prijs en we verzorgen uw ontruiming. Benieuwd naar de waarde van uw inboedel? Maak een afspraak voor een taxatie. Doordat wij een groot netwerk hebben en kennis van de huidige markt, kunnen wij u er aantrekkelijke prijs voor verstrekken.

In één keer van uw inboedel af tegen een aantrekkelijke prijs. Transparant en een duidelijke werkwijze voor het opkopen van uw inboedel door úw ontruimer.

Kosten van een woningontruiming

Bij een woningontruiming in Amsterdam zijn wij de goedkoopste in de regio. Elke ontruiming is uniek. Bel daarom voor een indicatie van de kosten of vraag een gratis offerte aan.

Binnen 24uur een gratis en vrijblijvende offerte voor uw ontruiming? Neem contact op voor een afspraak.

Uw woningontruiming is bij ons in goede handen, wij voeren deze snel en vakkundig uit. U kunt de sleutels met een gerust hart aan ons toe vertrouwen voor een woningontruiming.

Heeft u nog vragen over de service die wij bieden? Onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden.

Het is aan u om een keuze te maken voor een geschikte partner van uw ontruiming. Kiest u uwontruimer.nl dan krijgt u de ervaring en vakkundigheid van een professioneel ontruimingsbedrijf, die past bij een woningontruiming in Amsterdam.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22
Bart van Zweeden
Bart van Zweeden
13:58 17 Feb 22
Super bedrijf. Reageren snel en doen vakkundig hun werk. Top.
Herman ten Napel
Herman ten Napel
11:16 14 Dec 21
Keurig netjes de woning ontruimd. Na afloop werd nog even de gang en de lift schoongeveegd. Het ging precies zoals ik had gehoopt.