Woningontruiming Amsterdam

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Professioneel ontruimingsbedrijf uit Amsterdam

Hulp nodig bij een woningontruiming in Amsterdam? Na een faillissement of het overlijden van een dierbare kan het nodig zijn om een woning te laten ontruimen in Amsterdam. In een stressvolle periode zit u hier niet op te wachten en daarom neemt Uw Ontruimer u al het werk uit handen. We ontruimen de woning in Amsterdam op professionele en discrete wijze. Indien nodig voeren we ook spoedontruimingen uit. Wij bieden u totaaloplossingen voor elke soort ontruiming.

– Woningontruiming:
Totaaloplossingen voor uw woningontruiming.
– Bedrijfsontruiming:
Het leeghalen van bedrijfs- winkelpanden.
– Seniorenverhuizing:
Verhuizen van groot naar klein.
– Spoedontruiming:
Haast bij een ontruiming? Wij verzorgen uw ontruiming binnen 24 uur.
– Inboedel opkoop:
Naar waarde kopen wij uw inboedel op. 

Wat komt er kijken bij een woningontruiming in Amsterdam?

Uw Ontruimer zorgt voor een vlekkeloze ontruiming, waardoor de woning snel in de verhuur of verkoop kan. We verwijderen de huisraad, meubels en overige inboedel uit de woning. De items die hergebruikt kunnen worden, krijgen een nieuwe bestemming. Heeft u waardevolle items? Dan kan onze ervaren taxateur deze voor u taxeren. Na de verwijdering van de inboedel, demonteren we inbouwkasten en andere constructies. Indien gewenst worden vloeren verwijderd en ook de decoratie wordt van de muur gehaald. We verwijderen pluggen en spijkers, dichten gaatjes in de muur en voeren kluswerkzaamheden uit om de woning in uitstekende staat achter te laten. We leveren een woning altijd netjes en schoon op. De sleutels toevertrouwen aan een vreemde is niet gemakkelijk. Wij snappen heel goed dat het aangrijpend kan zijn om een onbekende door uw huis en spullen te laten gaan. Uwontruimer.nl voert dagelijks ontruimingen uit in alle omstandigheden. U kunt de sleutels met een gerust hart aan ons toevertrouwen en wij waarborgen uw privacy met respect.

Met spoed een woning laten ontruimen in Amsterdam

Spoedontruimingen in Amsterdam zijn geen enkel probleem voor Uw Ontruimer. We nemen u graag deze stressvolle taak uit handen in een situatie waarin uw hoofd hier niet naar staat, zoals een faillissement of het overlijden van een dierbare. Bij zorgkamers komt het vaak voor dat de ontruiming binnen 24 uur plaats moet vinden en voor familie is dit vaak niet haalbaar, omdat er ook een uitvaart geregeld moet worden. U neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op om de situatie uit te leggen en vervolgens nemen we u de volledige ontruiming uit handen. Onze medewerkers gaan zorgvuldig en respectvol om met de ontruiming.

Woningontruiming na overlijden Amsterdam

Een woningontruiming in Amsterdam vindt vaak plaats na het overlijden van een dierbare. In sommige gevallen heeft u als familie alle tijd, maar in andere gevallen moet de woning snel ontruimd worden. In een stressvolle en verdrietige periode staat uw hoofd hier waarschijnlijk niet naar. Uw Ontruimer neemt u deze taak uit handen: we verwijderen alle spullen en voeren de nodige klussen uit om de woning in uitstekende staat op te leveren. Zo is de woning snel klaar voor de verhuur of verkoop, zonder dat u hier tijd aan kwijt bent.

Wat kost een woningontruiming in Amsterdam?

Een woningontruiming in Amsterdam laat u uitvoeren door Uw Ontruimer: het goedkoopste ontruimingsbedrijf in de stad. We zijn een professioneel bedrijf met ervaring, waardoor u ons met een gerust hart uw sleutels kunt toevertrouwen. U vraagt gratis en vrijblijvend een offerte op om de precieze kosten voor een ontruiming te weten te komen. We maken een prijsopgave op maat, waarbij we rekening houden met de grootte van een woning, de hoeveelheid spullen die ontruimd moet worden en welke kluswerkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.

Wat bieden wij bij een woningontruiming in Amsterdam?

– Zéér aantrekkelijke prijzen / Goedkoopste in de regio
– Professionele handelswijze
– Ervaring en een groot netwerk van ontruimingsbedrijven, woningbouwverenigingen, en makelaars.
– Oplevering naar wens
– Tijdelijke opslag van uw inboedel
– Vloerverwijdering
– Sloopwerk
– Kluswerkzaamheden

Inboedel opkopen

Uw inboedel verkopen kan een lastige kwestie zijn. Wat krijgt u voor uw spullen? Zet u het op marktplaats? Dan krijgt u waarschijnlijk vreemde mensen over de vloer. Is er een koper die alles in één keer overneemt of blijven er spullen over?

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken: Wij bieden u een aantrekkelijke prijs en we verzorgen uw ontruiming. Benieuwd naar de waarde van uw inboedel? Maak een afspraak voor een taxatie. Doordat wij een groot netwerk hebben en kennis van de huidige markt, kunnen wij u er aantrekkelijke prijs voor verstrekken.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22