Woningontruiming Aalsmeer

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Een woningontruiming in Aalsmeer van a tot z geregeld. Laat ons u ontzorgen bij uw ontruiming.

Wij adviseren en assisteren u graag bij een woningontruiming in Aalsmeer

Woningontruiming in Aalsmeer vakkundig uitgevoerd door ervaren ontruimers. U zoekt een professionele partner voor uw ontruiming? Wij komen graag persoonlijk bij u langs. Voor een gratis
offerte en advies op maat. Wij doen alles voor een succesvolle oplevering. Ook inboedelopkoop, vloerverwijdering en verhuizen. Neem contact op voor een gratis offerte: Tel: 085-303 58 94  Email: info@uwontruimer.nl

Seniorenverhuizing van groot naar klein

Een woningontruiming in combinatie met een seniorenverhuizing in Aalsmeer. Vakkundig, goede service en grote klanttevredenheid. (klanten geven ons gemiddeld een 9,8). Van groot naar klein verhuizen of seniorenverhuizing is vaak een ingrijpender dan een normale verhuizing. Omdat er maar een kleiner aantal spullen meekunnen is het fijn als iemand u kan helpen. Wij bieden een uitgebreide service. Onze medewerkers denken graag met u mee om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wellicht heeft u een restboedel. Wij zorgen ervoor dat deze weer een nieuwe bestemming krijgt. Of als deze nog een aanzienlijke waarde vertegenwoordigt kunnen wij u er aantrekkelijk prijs voor verstrekken.

Huis leegmaken na overlijden

Een woningontruiming komt vaak in een vervelende tijd. Vaak na overlijden of verhuizen. Na het overlijden van een dierbare is vaak sprak van verdriet en/of andere emoties. Dan is het fijn als u kunt vertrouwen op iemand. Wij garanderen u dat we de ontruiming naar uw wensen uitvoeren. Wij helpen u graag door deze moelijke tijd en proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen. Onze peilers: transparante werkwijze, persoonlijk contact en maatschappelijk betrokken. Schroom niet om te bellen als u vragen heeft. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Naast woningontruiming ook bedrijfsontruiming in Aalsmeer

Uwontruimer.nl doet in Aalsmeer naast woningontruiming ook bedrijfsontruimingen. Heeft u een winkel- of bedrijfspand dat ontruimd moet worden? Wij zijn u graag van dienst. Zo verwijderen wij voor u de inboedel zoals kantoormeubelen archief kasten et cetera. Zorgen ervoor dat het afval netjes afgevoerd wordt en doen kleine kluswerkzaamheden om de oplevering naar wens uit te voeren.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22