woningontruiming Alkmaar

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming Alkmaar

Úw ontruimingsbedrijf voor een woningontruiming in Alkmaar. Wij werken met vakmensen voor uw ontruiming en we gaan discreet en professioneel te werk.

Een woningontruiming komt vaak ongelegen en kan voorkomen ten tijde van bijvoorbeeld een verhuizing, faillissement of na overlijden.

In deze bewogen tijd heeft u veel aan u hoofd en kan een ontruiming u al snel teveel worden.

Na het overlijden van een dierbare bent u misschien nog bezig met het verwerken van uw verlies en moeten er een hoop zaken geregeld worden zoals bijvoorbeeld een uitvaart. Vaak is er sprak van verdriet of andere emoties. Dan kunt u ervoor kiezen om de ontruimen te laten uitvoeren door een ontruimingsbedrijf.

Een ontruiming is zwaar werk en een zorg die u er misschien liever niet bij heeft. Als er ook nog een tijdsdruk is in de vorm van een opleverdatum kan dit stress opleveren.

Redenen om een ontruimingsbedrijf in te schakelen:
-Het is zwaar werk
-Een ontruiming kan stress opleveren
-Geen tijd om het zelf uit te voeren

Woningontruiming in Alkmaar binnen 1 dag

Geen tijd om een ontruiming zelf uit te voeren? Doorgaans ontruimen onze vakmensen de woning binnen 1 dag. Spoedontruiming? Neem zo snel mogelijk contact op! Wij kunnen binnen 24 uur overgaan tot de ontruiming.

Hoe gaat een woningontruiming in zijn werk?

U neemt contact op met ons om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Een van onze professionals komt langs om de werkzaamheden te bespreken en om aan de hand van uw eisen een schatting te maken van de kosten die hier aan verbonden zijn. U ontvangt dan een volledig gratis en vrijblijvende offerte.

Op de dag van de ontruiming:
Onze vakmensen zullen eerst alles netjes sorteren en ordenen. Alles wat geschikt is voor hergebruik zal apart gehouden worden. Wij werken duurzaam en we gooien zo min mogelijk weg. Desgewenst kopen wij u inboedel op naar waarde. Als de woning is leeggehaald wordt deze netjes schoongemaakt. Wij kunnen ook kleine kluswerkzaamheden uitvoeren: schilderwerk, stucwerk, terugplaatsen van deuren etc.

Woning leeghalen met zorg en respect voor uw spullen

Onze vakmensen gaan discreet om met de ontruiming en uw goederen en we begrijpen dat het niet gemakkelijk is om de sleutels toe te vertrouwen aan een vreemde. Wij vinden uw privacy belangrijk en waarborgen dit dan ook. Wij werken maatschappelijk, professioneel en discreet.

Een ontruiming komt veelal voor in een bewogen tijd namelijk bij een verhuizing, faillissement of na het overlijden van een naaste/dierbare kunt u hier ook mee te maken krijgen. Dan heeft u misschien de beschikking over de benodigde tijd en spullen om een ontruiming zelf uit te voeren. U kunt dan een professioneel ontruimingsbedrijf inschakelen om dit voor u uit te voeren.


Úw woningontruimer in Alkmaar

Ons aanbod:
-Gratis en vrijblijvende offerte
-Persoonlijk gesprek en advies
-Wij kunnen u volledig ontzorgen

Een ontruiming is zwaar werk en de werkzaamheden zijn voor elke ontruiming verschillend. Daarom komen wij gratis bij u langs voor een gesprek en een offerte en dit is volledig vrijblijvend.

Vertel ons wat uw specifieke wensen en eisen zijn. Wij leveren aanvullende diensten zoals het opschonen van de tuin en kleine kluswerkzaamheden. Moet de woning weer verkoopbaar opgeleverd worden? Wij zijn bekend met de algemene opleveringseisen.

Bespaar tijd en moeite voor uw ontruiming door een professional in te schakelen. Een ontruiming is een tijd en energie rovende klus. Vakmensen kunnen het ontruimen van de woning doorgaans binnen 1 dag uitvoeren.

Spoedontruiming zorgkamer neem zo snel mogelijk contact op

Het leegmaken van een zorgkamer moet meestal snel plaatsvinden omdat er een lange wachtlijst is van huurders om de kamer te mogen betrekken. Hierdoor maken wij mee dat de kamer soms zelfs al binnen 24uur leeg gemaakt moet worden. Dan heeft u als nabestaande niet veel tijd om de ontruiming uit te voeren.

Neem in zo een geval zo snel mogelijk contact op met een ontruimingsbedrijf. Uwontruimer.nl kan de spoedontruiming binnen 24uur voor u realiseren.

Neem telefonisch contact op en vertel ons wat de situatie is. Aan de hand van dit gesprek vertellen we u wat de kosten zijn en gaan we dezelfde of volgende dag al over tot het leegmaken van de woning.

Opkopen van inboedel tegen een aantrekkelijke prijs

Maak gebruik van onze inboedelservice en laat uw inboedel opkopen door uwontruimer.nl. Wij kunnen dan voor u in overleg een prijs verstrekken voor uw goederen en desgewenst een ontruiming uitvoeren. Dan bent u in één keer van uw inboedel af en wordt de woning weer netjes bezemschoon opgeleverd.

Benieuwd naar de waarde van uw inboedel? Neem contact op voor een gratis taxatie. Onze professional komt kosteloos bij u langs om een prijs af te spreken.

De voordelen van onze inboedel opkoop:
-De prijs van uw inboedel kan in mindering gebracht worden op het offertebedrag van een eventuele ontruiming.
-U bent in 1 keer van uw inboedel af en de woning wordt schoon opgeleverd.
-Heldere afspraken en een duidelijke en aantrekkelijke prijs voor uw waar.

Kosten woningontruiming

Elke ontruiming is uniek en verschillend daardoor komen wij altijd eerst bij u langs voor overleg van de werkzaamheden.

Houdt rekening met de volgende factoren:
-Grootte van de inboedel
-Afvoer kosten van afval
-Uren van de werkzaamheden

Wij werken transparant en met heldere prijzen. Wilt u een indicatie van de kosten? Neem dan telefonisch contact op en vertel ons wat de werkzaamheden zijn.

Gratis en vrijblijvende offerte ontvangen voor uw ontruiming? Neem contact op om een afspraak te maken.

Tot slot willen wij u nog een advies meegeven: Er zijn een hoop sjacheraars aan het werk in deze branche. Kies daarom een professioneel ontruimingsbedrijf. Uwontruimer.nl is een erkend ontruimingsbedrijf en wij hebben de ervaring en deskundigheid die bij een ontruiming past.

Woningontruiming door héél Nederland

Wij zijn werkzaam door heel Nederland en in de grensgebieden om uw ontruiming uit te voeren. 


Noord-Holland


Zuid-Holland

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.