Woningontruiming Utrecht

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Úw ontruimingsbedrijf voor een woningontruiming in Utrecht

uwontruimer.nl voor een zorgeloze woningontruiming in Utrecht

Utrecht is een grote stad en dat vraagt om de benodigde ervaring bij een woningontruiming. Bijvoorbeeld in de binnenstad. Daar zal het niet altijd mogelijk zijn om een container te plaatsen en zal er een parkeervergunning aangevraagd moeten worden. Bovendien is er vaak geen lift aanwezig. Wij hebben gelukkig de beschikking over een verhuislift om de ontruiming uit te voeren.

Een ontruiming wordt door ons netjes en professioneel uitgevoerd

Vertel ons wat de wensen zijn voor úw woningontruiming. Wij werken vakkundig, snel en zorgvuldig. Zodoende kunnen wij elke ontruiming professioneel uitvoeren van huur- koopwoning, grachtenpand tot appartement. Doordat onze service veel verder gaat dan alleen de woning leegruimen kunnen wij u volledig ontzorgen voor de oplevering. Benieuwd hoe een ontruiming in zijn werk gaat? Lees hier onze werkwijze.

– Transparante werkwijze

– Dagelijks actief in de regio Utrecht

– Aantrekkelijke prijzen

– Duurzaam

– Ontruiming binnen 1 dag

Huis leegmaken in Utrecht is niet voor iedereen een makkelijke opgave

Een woningontruiming kan een vervelende aanleiding hebben en kan in sommige gevallen heel emotioneel zijn. In het bijzonder een huis leegmaken na overlijden. Wij begrijpen maar al te goed hoe intensief deze periode kan zijn. Daarom denken we met u mee en helpen we u graag. Wij zorgen ervoor dat de achtergebleven spullen uit de woning verwijderd worden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de oude woning, wij zorgen dat woning weer netjes opgeleverd wordt naar uw wensen of die van de verhuur- verkoopmakelaar / woningbouwvereniging.

Ontruimen en bezemschoon opleveren in Utrecht

Een ontruiming is een extra zorg waar u misschien geen tijd voor heeft. Immers kan de oplevering veel stress opleveren omdat de ontruiming misschien in een kort tijdsbestek moet plaatsvinden.

Ook bij een spoedontruiming zijn wij úw ontruimer. Uw pand binnen 1 dag schoon en leeg opgeleverd.

Met name voor zakelijke klanten is spoedontruiming vaak van toepassing. Door u gehuurde bedrijfsruimte wordt in 1 dag opgeleverd.

Wij bieden u totaalpakketten voor een zorgeloze ontruiming:

– Ontruiming met bezemschone oplevering.

– Ontruiming, bezemschoon opleveren en schoonmaak

– Afvoeren van puin, afval en grofvuil

– Ontruiming en tijdelijke opslag voor als u niet gelijk plek heeft voor de inboedel

– Spoedontruiming (ook in het weekend)

– Inboedelopkoop voor als uw inboedel nog een aanzienlijke waarde vertegenwoordigt.

Kortom, wij regen elke soort ontruiming van A tot Z. Daarnaast leveren we aanvullende diensten zoals schoonmaak en kleine kluswerkzaamheden voor een spoedige oplevering. Uw wensen staan centraal bij een ontruiming. Neem contact op uw wensen te bespreken en voor een gratis offerte.

Kosten van een woningontruiming in Utrecht

Wat kost een woningontruiming in Utrecht? Vertel ons wat de werkzaamheden zijn voor een indicatie want elke ontruiming is uniek. Door middel van een afspraak op locatie kunnen we voor u een offerte maken. Bovendien kunt u van ons binnen 1 dag een offerte krijgen. Indien er sprake is van een spoedontruiming is een offerte niet nodig, dan gaan we gelijk over tot ontruimen. Neem contact op met ons voor een prijsindicatie of een gratis offerte.

Wij zijn ook uw Seniorenhulp bij een verhuizing in Utrecht

Een seniorenverhuizing gaat vaak samen met een woningontruiming. Doordat niet alle spullen mee kunnen naar de nieuwe locatie. Daarom kan een verhuizing voor oudere een aangrijpende gebeurtenis zijn. Vandaar dat het dan fijn is als iemand u hierbij helpt. Wij kunnen u helpen met het uitzoeken van meubels en spullen die mee gaan naar de nieuwe locatie. En we zorgen ervoor dat de spullen die overblijven weer een nieuwe bestemming krijgen. Dit kan zijn naar iemand binnen uw eigen kringen zoals familie of kennissen. Maar we werken ook samen met kringlooporganisaties en welzijnsdoelen om zoveel mogelijk van uw oude spullen te hergebruiken. Heeft u mogelijk nog een inboedel van waarde? Dan kunnen wij u er een aantrekkelijke prijs voor verstrekken doormiddel van onze inboedel opkoopservice.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.