Ronald Kraaijeveld
Ronald Kraaijeveld
2023-08-11
Vlotte partij, komt afspraken na. Prettig in onderhandeling. Duidelijke afspraken. Huis spic en span opgeleverd. Aanrader@
Sandra Brahim
Sandra Brahim
2023-07-23
Had eerst kennismaking en offerte gevraagd betreffende huurhuis; bedrag is netjes voor huurhuis ontruimen: verhuislift en vrachtwagen en drie man personeel;2 dagen geduurd tot zelfs middernacht wel belofte gehouden huurhuis leeg en netjes geleverd. Met respect behandeld en communicatie was goed via whatts-app; is er eventueel nog tussen spullen iets wat je niet kan vinden dan kun je dit aangeven en proberen zij dit als het er nog ligt voor je te houden; ik ben content. Dank jullie ontruimers top! Sandra.
Miranda Van Willegen
Miranda Van Willegen
2023-07-06
Stipt op tijd, goed op elkaar ingespeeld, werken erg netjes. Kortom… zeer tevreden.
Monique Bruins
Monique Bruins
2023-06-29
Submarine Productions
Submarine Productions
2023-06-29
Prima service. Afspraken worden nagekomen en 2 hele fijne, aardige mannen die super netjes werken.
Marianne De Langen
Marianne De Langen
2023-06-15
Wij hebben helaas een iets andere ervaring. Nadat onze moeder was overleden hebben wij hulp ingeroepen, zeker ook omdat er vermeld staat dat alle bruikbare spullen nog op goede plekken terecht zouden komen. Niet dus, alles werd vernietigd waar we bij stonden, er was geen gesprek mogelijk met de jongens die werkzaam waren, die spraken bijna geen Nederlands. Zelfs het koffiezetapparaat van 3 maanden oud, de koelkast van net een jaar, en zilverwerk, wilden ze allemaal naar de stort brengen. Na contact opgenomen te hebben met hen baas, vertelde die dat dit niet de bedoeling was, maar we kregen wel de volledige rekening.
Theo Horbach
Theo Horbach
2023-06-12
Correcte afspraken, harde werkers en brandschone oplevering
Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
2023-05-02
In een woord: super! Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk! Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
2023-04-24
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
2023-04-18
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd. Aanrader dit bedrijf.

UW ONTRUIMER

Woningontruiming in Haarlemmerliede en omliggende gemeenten

Woningontruiming is een zware taak, zowel fysiek als emotioneel. Bij Uwontruimer.nl begrijpen we dit maar al te goed, en zijn daarom gespecialiseerd in het snel en efficiënt ontruimen van woningen in Haarlemmerliede en de omliggende gemeenten. Of het nu gaat om een overlijden, verhuizing of andere reden, wij nemen graag het werk uit handen.

Ons team bestaat uit professionele ontruimers met jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen. Wij beschikken over de juiste materialen en technieken om de ontruiming snel en efficiënt te verrichten. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het verwijderen van asbest en het ontruimen van hoogbouw.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Betaalbare en betrouwbare woningontruiming

Bij Uwontruimer.nl bieden wij woningontruiming aan tegen betaalbare prijzen. Wij begrijpen dat ontruiming vaak onverwachts plaatsvindt en dat het daarom belangrijk is om een betaalbare optie te bieden. Onze prijzen zijn op maat gemaakt, afhankelijk van de grootte van de woning en de hoeveelheid afval.

Naast betaalbaarheid, staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een betrouwbare partner in een moeilijke tijd en zullen alles in werking stellen om u zo snel mogelijk te ontlasten. Wij garanderen dat we uw woning binnen de afgesproken tijd ontruimen.

woning ontruimer komt bij u langs

Complete service van A tot Z

Bij Uwontruimer.nl bieden wij een complete service van A tot Z. Dit betekent dat we niet alleen de ontruiming uitvoeren, maar ook zorgen voor verwijdering van afval, eventueel asbestverwijdering en het opruimen van de woning. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de verdere afhandeling en kunt u zich richten op de verdere regelingen.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om waardevolle spullen te verkopen of te schenken aan goede doelen. Wij hebben goede contacten met taxateurs, opkopers en veilinghuizen, waardoor uw spullen op een verantwoorde manier verkocht kunnen worden.

Bij Uwontruimer.nl bent u aan het juiste adres voor woningontruiming

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam