Woningontruiming Haarlem

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Professionele woningontruiming in Haarlem

Een plotselinge gebeurtenis zoals een faillissement of overlijden kan een woningontruiming in Haarlem noodzakelijk maken. Deze gebeurtenissen zijn stressvol en u heeft waarschijnlijk geen tijd of energie om de woning te ontruimen. Uw Ontruimer helpt u hier graag bij: we ontruimen woningen op professionele en discrete wijze waarbij we aan alle details denken.

Hoe verloopt een woningontruiming in Haarlem?

We beginnen met het uitruimen van de meubels, huisraad en overige inboedel bij een woningontruiming in Haarlem. De spullen die hergebruikt kunnen worden, krijgen een nieuwe bestemming. Onze ervaren taxateur kan waardevolle goederen taxeren indien gewenst. Onze medewerkers demonteren inbouwkasten vakkundig, verwijderen vloeren en halen decoratie van de muur. Bij Uw Ontruimer letten we op de details: het verwijderen van schroeven en pluggen, het dichten van gaatjes in de muur, het monteren van kroonsteentjes op loshangende draden en het uitvoeren van eventuele kluswerkzaamheden. We zorgen voor een net en schoon opgeleverde woning die zo opnieuw in de verhuur of verkoop kan.

Mogelijkheden voor een woningontruiming in Haarlem

Uw woningontruiming wordt van A tot Z geregeld door uwontruimer.nl. Wij bieden u de volgende diensten

– Woningontruiming
Totaalpakket: Alles voor een succesvolle oplevering
– Bedrijfsontruiming
Ontruiming van winkelpand of bedrijfspand
– Verhuizen
Seniorenverhuizing van groot naar klein
– Spoedontruiming
Ontruiming binnen 24uur
– Opkopen inboedel
Wij verstrekken u een aantrekkelijke prijs voor uw inboedel

Spoed woningontruiming in Haarlem

Het ontruimen van een woning is een situatie die vaak gepaard gaat met verdriet om het verlies van een dierbare of stress bij een faillissement. U heeft veel aan uw hoofd en een pand ontruimen met spoed is niet iets waar u tijd voor heeft. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij een zorgkamer, kan het zelfs zo zijn dat de ruimte binnen 24 uur ontruimd moet zijn. Uw Ontruimer neemt u deze zware taak uit handen en kan een woning binnen 24 uur ontruimen. Hiervoor neemt u zo vroeg mogelijk contact met ons op en u legt uit wat er precies moet gebeuren. Uw spoedontruiming in Haarlem is in goede handen bij ons.

Woningontruiming na overlijden

Het overlijden van een dierbare is een verdrietige en stressvolle periode. Er moet vaak een hoop geregeld worden, zoals een begrafenis of crematie. In sommige gevallen komt daar ook nog eens een woningontruiming bij, vaak gepaard met tijdsdruk. Uw Ontruimer neemt u al het werk rondom de ontruiming uit handen, zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken. We ontruimen de woning vakkundig, voeren alle nodige reparaties uit en zorgen ervoor dat de woning snel klaar is voor de verhuur of verkoop.

Om deze redenen kiest U voor Uw Ontruimer

– Goedkoopste ontruimer in de regio
– Succesvolle oplevering
– Bekend bij woningbouwverenigingen en makelaars
– Breed aanbod van aanvullende diensten: 

– Tijdelijk opslaan van inboedel
– Tuin opschonen
– Kluswerkzaamheden
– Vloerverwijdering

Hoeveel kost het om een woning in Haarlem te laten ontruimen?

Uw Ontruimer is de voordeligste woningontruimer in Haarlem. Voor een ontruiming vraagt u een prijsopgave op, zodat u weet waar u aan toe bent. Iedere situatie is uniek en daarom verschilt de prijs per situatie. De prijs hangt onder andere af van de grootte van de woning, de hoeveelheid spullen en hoeveel er geklust moet worden. Het opvragen van een offerte is vrijblijvend en gratis. We zijn een professioneel ontruimingsbedrijf en u kunt ons de sleutels met een gerust hart toevertrouwen.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.