Woningontruiming Haarlem

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Wij voeren uw woningontruiming in Haarlem vakkundig uit. Ons ontruimingsbedrijf werkt maatschappelijk, professioneel en discreet.

Woningontruiming in Haarlem door Uwontruimer.nl

Uw woningontruiming wordt van A tot Z geregeld door uwontruimer.nl. Wij bieden u de volgende diensten

– Woningontruiming
Totaalpakket: Alles voor een succesvolle oplevering
– Bedrijfsontruiming
Ontruiming van winkelpand of bedrijfspand
– Verhuizen
Seniorenverhuizing van groot naar klein
– Spoedontruiming
Ontruiming binnen 24uur
– Opkopen inboedel
Wij verstrekken u een aantrekkelijke prijs voor uw inboedel

Uwontruimer.nl voert uw woningontruiming vakkundig uit in Haarlem

Een woningontruiming kan een intensieve zaak zijn en komt vaak ongelegen. Na overlijden of na een faillissement kan het zijn dat er een ontruiming moet plaatsvinden.

Als u hier mee ook mee te maken heeft kan dit veel stress opleveren, helemaal als er ook nog sprake is van tijdsdruk.

Uwontruimer.nl kan u volledig ontzorgen en de ontruiming naar uw wensen uitvoeren. Zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten.

Wij zijn dagelijks actief en we ontruimen door héél Nederland.

Geen stress bij uw ontruiming

Wij ontzorgen u volledig bij een woningontruiming in Haarlem. Wat wij vaak meemaken is dat er niet genoeg tijd, mankracht en middelen zijn om een ontruiming uit te voeren. Door plotselinge gebeurtenissen kunt u dit ook meemaken. In het geval van overlijden of na een faillissement kan daar sprake van zijn. Dan heeft u een hoop aan u hoofd en dan moeten er een hoop zaken geregeld worden.

Door stress, verdriet en/of andere emoties kan het leegmaken van de woning u te veel zijn.

Dan kan een ontruimingsbedrijf inschakelen u een uitkomst bieden. Uwontruimer.nl helpt u graag en kan u volledig ontzorgen. Een ontruiming wordt door ons met zorg en respect uitgevoerd.

Professioneel ontruimingsbedrijf

Een woningontruiming in Haarlem wordt vakkundig uitgevoerd door professionals op het gebied van uitruimen. Door onze ervaring weten we wat er voor een oplevering nodig is. Zodoende leveren we ook aanvullende diensten zoals de tuin opschonen en kluswerkzaamheden. Omdat elke ontruiming om een specifieke aanpak vraagt zijn wij heel flexibel hierin.

Een ontruiming kan een aangrijpende zaak zijn. Wij begrijpen maar al te goed dat het niet gemakkelijk is om een vreemde door uw huis en spullen te laten gaan. Uwontruimer.nl werkt discreet en wij gaan respectvol om met uw spullen. U kunt de sleutels zorgeloos aan ons toevertrouwen, wij waarborgen uw privacy op een respectvolle manier.

Spoedontruiming zorgkamer

Een ontruiming van de zorgkamer is iets wat we veel meemaken. Na het overlijden van de bewoner moet de kamer binnen korte tijd leeg gemaakt worden. Doordat er een lange wachtlijst is van nieuwe huurders soms zelfs binnen 24 uur. Dan heeft u als nabestaande niet veel tijd om de ontruiming zelf uit te voeren. Dat kan stress opleveren, vooral als u nog veel moet regelen zoals bijvoorbeeld een uitvaart.

Een spoedontruiming kunnen wij binnen 24 uur uitvoeren. Neem zo snel mogelijk telefonisch contact op en leg ons uit wat de situatie is. U hoeft zich geen zorgen te maken, uw spoedontruiming is bij ons in goede handen.

Uwontruimer.nl

– Goedkoopste ontruimer in de regio
– Succesvolle oplevering
– Bekend bij woningbouwverenigingen en makelaars
– Breed aanbod van aanvullende diensten: 

-Tijdelijk opslaan van inboedel
-Tuin opschonen
-Kluswerkzaamheden
-Vloerverwijdering

Inboedel opkoper

Uw inboedel verkopen kan moeilijkheden meebrengen. Wat krijgt u voor uw inboedel? Nemen ze alles mee of blijven er spullen achter? Uwontruimer.nl is ook een opkoper van inboedel. Wij verstrekken u een aantrekkelijke prijs voor en we laten de woning netjes en schoon achter.

De voordelen van onze service:
1. Geen vreemde mensen over de vloer
2. Aantrekkelijke prijs
3. Woning wordt netjes, schoon en leeg opgeleverd

Benieuwd naar de kosten van uw woningontruiming?

Wij zijn de goedkoopste ontruimer in de regio. Voor een prijsopgave neemt u contact op met ons. Omdat elke ontruiming uniek is verschillen de kosten per ontruiming. Voor een indicatie van de kosten kunt u ons bellen of een afspraak maken voor een gratis offerte. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend.

Uwontruimer.nl is een professioneel ontruimingsbedrijf opgericht vanuit maatschappelijk oogpunt. U kunt de sleutels met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Als u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen, wij staan u graag te woord over een eventuele ontruiming.

Tot slot is het aan u om een keuze te maken. Als u voor ons kiest dan kunt u rekenen op onze vakkundigheid en ervaring voor uw woningontruiming in Haarlem.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22
Bart van Zweeden
Bart van Zweeden
13:58 17 Feb 22
Super bedrijf. Reageren snel en doen vakkundig hun werk. Top.
Herman ten Napel
Herman ten Napel
11:16 14 Dec 21
Keurig netjes de woning ontruimd. Na afloop werd nog even de gang en de lift schoongeveegd. Het ging precies zoals ik had gehoopt.