Woningontruiming Zaandam

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

 

Een afspraak maken voor een woningontruiming in Zaandam

Woningontruiming Zaandam uitgevoerd door een expert

Woningontruiming Zaandam vakkundig uitgevoerd door de professional. Wij voeren een ontruiming uit tegen een aantrekkelijke prijs. Onze service gaat veel verder dan ontruimen.

– Verwijderen vloer
– Klus werkzaamheden
– Herstelwerkzaamheden
– Seniorenverhuizing
– Nette en schone oplevering

Benieuwd wat de kosten zijn? Neem contact op voor een indicatie. Wij komen graag bij u langs om een gratis offerte te maken. Deze offerte is uiteraard ook helemaal vrijblijvend.

Verhuizing van of naar Zaandam in combinatie met een woningontruiming

Een verhuizing van groot naar klein kan een overtollige inboedel opleveren waar u misschien geen raad mee weet. Wij bieden hulp op het gebied van verhuizen én ontruimen. Zo kunnen wij u helpen verhuizen naar de nieuwe woning en uw oude woning naar wens opleveren. Fijn voor u want dan kunt u zich focussen op de nieuwe locatie. Wij kunnen u volledig ontzorgen op dit gebied en we denken graag met u mee. Wat doen wij met de restboedel? Zoveel mogelijk van de inboedel die overblijft brengen wij naar goede doelen en wordt beschikbaar gesteld voor hergebruik. Als u een waardevolle inboedel heeft kunnen wij u er nog een aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Dit kan verrekend worden met het offertebedrag. Neem contact op voor onze inboedel opkoopservice.

Aantrekkelijke prijzen en we streven altijd naar 100% klanttevredenheid

Woningontruiming in Zaandam als één van de goedkoopste in de regio. Wij hebben alles in huis om een ontruiming succesvol te voltooien. Verhuisliften, vrachtwagens en verschillende transportmiddelen. Vakkundig huis leegmaken en snelle service. Soms is er niet veel tijd voor een ontruiming ( zorgkamer zelfs maar 24 uur). Wij zijn zéér snel inzetbaar, ook in de weekenden. Geen tijd voor een offerteafspraak? Maakt niet uit, neem Z.S.M contact op bij een spoedontruiming.

Huis leegmaken na overlijden kan een emotionele gelegenheid zijn

Een ontruiming kan emoties oproepen. Spullen kunnen een herinnering naar boven brengen of hebben een emotionele waarde. Wij adviseren dan ook om in dit geval niet aanwezig te zijn van een ontruiming. U kunt de sleutels aan ons toevertrouwen en aan het einde van de werkzaamheden lopen we een rondje om te kijken of alles naar wens is.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.