Woningontruiming Rotterdam

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming Rotterdam – voor particulieren en bedrijven

Dé expert voor een woningontruiming Rotterdam.

Rotterdam is een grote stad. Daarom vraagt een woningontruiming Rotterdam om een betere voorbereiding. In het centrum van de stad kan je niet altijd gebruik maken van containers en moeten er parkeervergunningen aangevraagd worden. Ook ontbreekt er vaak een lift. Daarom hebben wij een verhuislift tot de beschikking zodat de inboedel toch snel uit de woning gehaald kan worden bij een huis en/of woningontruiming of seniorenverhuizing.

Wat zijn uw wensen?

In Rotterdam verlenen we meer diensten dan alleen woningontruiming. Wilt u een huurwoning laten ontruimen? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met opleveringseisen. Daarom moet de woning schoon zijn als u de sleutel inlevert. En in sommige gevallen betekent dit dat de vloer verwijderd moet worden of de muren moeten worden gewit. Heeft u een koopwoning en wilt u de woning verkopen? Dan is het van belang dat de woning  weer netjes en verkoopbaar wordt opgeleverd.

Wij helpen u graag en verlenen hierbij de volgende diensten:

–Ontruimen van de woning

– Bezemschoon opleveren

– Schoonmaak

– Klus- en herstelwerkzaamheden

– Opschonen van de tuin

– Verhuizen

Gaat u van groot naar klein verhuizen? En weet u niet wat u met de overige spullen moet doen? Wij helpen u graag, neem contact op met ons. Wij kunnen uw oude woning naar wens opleveren en u verhuizen naar de nieuwe locatie. Neem contact op voor onze uitgebreide dienstverlening.

Laat u ontzorgen door uwontruimer.nl

Transparant, duidelijk en persoonlijk contact, dat zij onze pijlers waar we grote waarde aan hechten. Wij willen u graag ontzorgen op het gebied van ontruimen en verhuizen. Vertel ons wat úw wensen zijn en wij helpen u graag. Neem contact op voor een indicatie van de kosten voor de werkzaamheden.

Zéér lage tarieven bij een woningontruiming in Rotterdam

Wij hanteren gunstige tarieven en we zijn de goedkoopste in de regio voor een woningontruiming in Rotterdam. Mede door onze uitgebreide service hebben wij een zeer hoge klanttevredenheid.  Tevens zijn we zijn ook inzetbaar voor spoedontruimingen en kunnen we binnen 24 op locatie zijn en over gaan tot een ontruiming.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Wil Bohnen
Wil Bohnen
16:18 19 Feb 23
Duidelijke afspraken, goed en snel werk geleverd.
Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22